Ce facem

Izvoare urbane pentru comunitate

“Izvoare urbane pentru comunitate” este un proiect de îmbunătățire a calității vieții cetățenilor prin crearea unui spațiu comunitar și amenajare urbanistică în cartierul Rahova, sector 5, București.

 

» Citeste mai mult...

Mai multe proiecte din categoria PROIECTE


Modele de Business ale afacerilor sociale din Romania

În perioada martie – august 2015 Ecopolis a derulat un studiu în rândul întreprinderilor sociale, inclusiv ONGuri de producție, cu scopul evaluării capacității sectorului de a genera soluții viabile sociale și de mediu.

» Citeste mai mult...

Mai multe proiecte din categoria STUDII


Directioneza 2% din impozitul pe venit Asociatiei Centrul pentru Politici Publice Ecopolis completand Formularul 230 sau 200

Codul Fiscal pune la dispoziția contribuabililor, posibilitatea de redirecționare a 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul 2016, către o organizație neguvernamentală (asociație, fundație etc).

» Citeste mai mult...

Mai multe proiecte din categoria CAMPANII


Votul Verde 2008-2012

Votul Verde evidentiaza cei mai verzi parlamentari din 2008-2012 si dezastruoasa performanta de mediu a deputatilor in 2012

» Citeste mai mult...

Mai multe proiecte din categoria VOTUL VERDE


Cum taxam mizeria?

Cel de-al treilea sondaj Ecopolis si-a propus sa inregistreze opiniile parlamentarilor romani cu privire la tema gestionarii deseurilor, mai exact cu privire la oportunitatea introducerii unei taxe nationale de salubritate, respectiv necesitatea taxarii diferentiate a cetatenilor care colecteaza selectiv deseurile.

» Citeste mai mult...

Mai multe proiecte din categoria SONDAJE


Pagina: 1