Stiri

via Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis

Invitatie participare achizitie directa Servicii video si fotografice

Asociatia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, prin prezenta, va invita sa depuneti oferta pentru Achizitia directa de servicii video si fotograficein cadrul proiectului "DeltaCraft 2.0.",  cofinanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional in cadrul sesiunii de finanțare I 2017, aria tematica Patrimoniu cultural imaterial.

» Citeste intreg articolul...


Invitatie participare procedura de achizitie servicii cazare si transport persoane

Asociatia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis,  va invita sa depuneti ofertele pentru Achizitia de servicii cazare si transport persoanein cadrul proiectului "DeltaCraft 2.0.",  cofinanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional in cadrul sesiunii de finanțare I 2017, aria tematica Patrimoniu cultural imaterial.

» Citeste intreg articolul...


Conferinţă finală a proiectului ECOPartner – Parteneriat pentru Eco-Inovare

Centrul Naţional pentru Producţie şi Consum Durabile împreună cu Asociaţia Clusterelor din România şi Asociaţia Genoveză pentru Dezvoltarea Economiei Circulare din Elveţia a a  sustinut vineri 24 martie 2017 ora 10 la Hotel Ramada Plazza, Bucureşti, Conferinţă finală a proiectului "ECOPartner – Parteneriat pentru Eco-Inovare"

» Citeste intreg articolul...


Reteaua Romana pentru Eco-Inovare

Reteaua Romana pentru Eco-Inovare, creata in iunie 2016, reprezinta un parteneriat public-privat format din  17 organizatii, ministere, universitati, institute publice de cercetare, asociatii profesionale si sectoriale, clustere, companii private, organizatii non-guvernamentale si experti.

» Citeste intreg articolul...


Comunicat de presă: Palmer, Firea și Aerul din București

Asociația Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis solicită Doamnei Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, și Doamnei Primar General al Capitalei, Gabriela Firea să colaboreze pentru rezolvarea problemei poluării aerului din București, ambele instituții având responsabilități pe care în acest moment nu le respectă.

» Citeste intreg articolul...


DeltaCraft la MNAC – Sala Dalles

În perioada 27 mai – 27 iunie, o parte din colectia DeltaCraft poate fi vizitată la MNAC – Sala Dalles, în cadrul expozitiei Romania Powered by Nature organizată de către Asociatia Ivan Patzaichin.

» Citeste intreg articolul...


COMUNICAT DE PRESĂ

Colecția DELTACRAFT meșteșug + design contemporan a fost prezentată în premieră în România, duminică, 29 noiembrie, în cadrul unui vernisaj organizat la Galeria Galateca din București, de către Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis. 

» Citeste intreg articolul...


Comunicat

Cinci afaceri sociale au fost create și funcționează în prezent, în urma implementării proiectului "Soluții integrate pentru probleme sociale și de mediu". Acestea integrează pe piața muncii din România 28 de persoane aparținând unor grupuri dezavantajate economic și social și au creat în total 41 de noi locuri de muncă, până în prezent.

» Citeste intreg articolul...


Modele de Business ale afacerilor sociale din Romania

În perioada martie – august 2015 Ecopolis a derulat un studiu în rândul întreprinderilor sociale, inclusiv ONGuri de producție, cu scopul evaluării capacității sectorului de a genera soluții viabile sociale și de mediu.

» Citeste intreg articolul...


Meșterii și designerii români, aplaudați la Vienna Design Week

Expoziția DELTACRAFT design + meșteșug este prezentată publicului în cadrul Vienna Design Week 2015, la sediul Centrului Cultural Român din Viena, în perioada 25.09.2015-04.10.2015. Colecția a beneficiat de un vernisaj duminica, 27 septembrie, în prezența designerilor colecției, a curatorilor si a reprezentanților Centrului pentru Politici Durabile Ecopolis, inițiatorii proiectului.

» Citeste intreg articolul...


Pagina: 12345678910